Welkom bij Dierenkliniek Animo

Welkom bij Dierenkliniek Animo in Den Haag. Wij zijn een kliniek met dierenartsen, gespecialiseerd in zorg voor huisdieren. Natuurlijk hebben het beste met uw dier voor. Wij werken op afspraak. Voor spoedeisende hulp buiten openingstijden, willen we u verzoeken te bellen met 0900-222 6 333 voor de dienstdoende arts.

JUNI CHIPMAAND!

Jaarlijks belanden veel dieren in het asiel, omdat ze niet gechipt zijn. Katten die normaal gesproken niet buiten komen, kennen de weg buiten niet en verdwalen hierdoor gemakkelijk. Wanneer zij niet gechipt zijn, kan de eigenaar dus niet achterhaald worden. Daarnaast is het sinds april 2013 verplicht om pups voor 7 weken te laten chippen en registreren. Daarnaast is de eigenaar verplicht om de gegevens van de chip, up-to-date te houden. Ook wanneer uw dier meegaat naar het buitenland, is een chip verplicht.

In juni hebben wij daarom een leuke actie, in plaats van €45,00 kost het chippen in deze maand nog maar €24,50!!

Wanneer uw huisdier bij ons gechipt wordt, krijgt u een formulier mee, waarop staat hoe u de gegevens eventueel kan wijzigen (bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen). Als de chip bij ons gezet is, registreren wij deze diezelfde dag nog, tenzij u dit zelf wil doen.

Mocht u nog vragen hebben over deze actie of een afspraak willen maken, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan door langs te komen in de praktijk, door te bellen of een mailtje te sturen.

chip-je-dier

Spaarkaart Royal Canin

Wist u al dat Royal Canin een speciale spaarkaart heeft? Wanneer u Royal Canin voeding bij onze dierenkliniek koopt, krijgt u deze spaarkaart erbij. U moet de barcodes van 10 zakken voer uitknippen en op de kaart plakken. Wanneer u een volle kaart bij ons in de kliniek inlevert, krijgt u de 11e zak gratis!

Spaarkaart Royal Canin

Februari maand van het gebit

Februari maand van het gebit: gratis gebitsinspecties door de paraveterinairen, 10% korting op alle gebitsverzorgende producten en gebitsbehandelingen.

maand van gebit dieren

gebitcontrole huisdieren

Spoedgevallen buiten openingstijden

Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met de Spoedkliniek voor Dieren Zuid Holland op telefoonnummer 0900-343 74 66.