Welkom bij Dierenkliniek Animo

Welkom bij Dierenkliniek Animo in Den Haag. Wij zijn een kliniek met dierenartsen, gespecialiseerd in zorg voor huisdieren. Natuurlijk hebben het beste met uw dier voor. Wij werken op afspraak. Voor spoedeisende hulp buiten openingstijden, willen we u verzoeken te bellen met 0900-222 6 333 voor de dienstdoende arts.

Juni chipmaand!

illustratie-chip-je-dier

In de maand juni kunt u bij ons uw kat en/of hond laten chippen voor maar €24!

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met 1 van onze assistentes via ons telefoonnummer.

Februari maand van het gebit

Februari maand van het gebit: gratis gebitsinspecties door de paraveterinairen, 10% korting op alle gebitsverzorgende producten en gebitsbehandelingen.

maand van gebit dieren

gebitcontrole huisdieren

Dierentaxi Animo van start

Per 1 oktober is Dierentaxi Animo in gebruik genomen. Voor het vervoer van uw dier van en naar de dierenarts, specialist, trimsalon in en buiten Den Haag kunt u sinds kort gebruik maken van onze transportdienst. Voor meer informatie wordt er een website in het leven geroepen (nog onder constructie, excuses). Binnenkort hopen wij u te verwelkomen op www.dierentaxi-animo.nl. Ook zijn wij bereikbaar op Facebook.dierentaxi animo

Spoedgevallen buiten openingstijden

Voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u vanaf eind februari kunt u ook terecht bij Dierendokters Voorburg, Prins Bernhardlaan 3, Voorburg. Voor spoed buiten openingstijden kunt u contact opnemen met 0900-dierinnood, oftewel 0900-3437466

Verbouwing bij Dierenkliniek Animo

Vanaf 6 september wordt Animo verbouwd. De kliniek blijft gewoon open voor voer- en medicijnverkoop en afspraken. Wel is er sprake van enige overlast. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Nieuwe eigenaar van Animo

Vanaf 1 augustus is Animo verkocht aan Drs. Laura ten Berge. Zij werkte al ruim 2 1/2 jaar als dierenarts in loondienst op Animo. Bij een overname hoort een nieuw logo en zoals u kunt zien een nieuwe website.