Praktijk

Werkvisie

Diergeneeskunde is een wisselwerking tussen de dierenarts en u als eigenaar. Altijd wordt gezocht naar de beste behandeling of oplossing voor uw huisdier. Wij streven ernaar u en uw dier de beste zorg te bieden.
Hiervoor volgen wij cursussen en nascholing om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Mocht u vragen hebben over de kliniek en/of onze werkwijze, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Rondleiding

Per 1 september 2019 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand. Hieronder een foto-impressie van onze kliniek toto nu toe.

Entree

 

Balie en wachtkamer

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de paraveterinair aan de balie. Hierna kunt u plaatsnemen in de gezellige wachtkamer onder het genot van een leuk tijdschrift en een kopje koffie of thee. De wachtkamer is gesplitst in een kattengedeelte met verhoogde kattenparkeerplaats. Aan de andere zijde van de koffiehoek kunt u plaatsnemen met de honden. Ook staat hier de weegschaal voor de grotere honden.

Spreekkamer 

In de spreekkamer onderzoeken wij alle patiënten op een behandeltafel die voor ons gemak helemaal naar beneden kan, ook staat hier ons laboratorium. In ons laboratorium kunnen verschillende onderzoeken worden uitgevoerd zoals een standaard urineonderzoek, microscopisch onderzoek van bijvoorbeeld urine, ontlasting of huidafkrabsels. Maar ook kunnen wij hier bloed onderzoeken op veel voorkomende aandoeningen zoals nierproblemen, leverproblemen.
Helaas kunnen wij niet alle onderzoeken zelf doen. Daarom werken wij samen met verschillende laboratoria zowel in binnen- als buitenland om u en uw huisdier de beste zorg te kunnen bieden.

O.K. en röntgenruimte

Hier in de operatiekamer worden alle operaties uitgevoerd, zoals sterilisaties, castraties, verwijderen van bulten e.d. Hier staan ook verschillende bewakingsapparatuur zodat wij uw huisdier tijdens de narcose goed in de gaten kunnen houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Opname

Onze opname is 1 van de grotere uitbreidingen in vergelijking met ons oude pand. De hokken zijn groter en we kunnen meer dieren hospitaliseren. Ook hier hebben we geprobeerd honden en katten zoveel mogelijk te scheiden van elkaar dmv een scheidingswand.

Ook staat hier een 2e behandeltafel zodat we opnamepatienten direct kunnen onderzoeken.