Praktijk

Werkvisie

Diergeneeskunde is een wisselwerking tussen de dierenarts en u als eigenaar. Altijd wordt gezocht naar de beste behandeling of oplossing voor uw huisdier. Wij streven ernaar u en uw dier de beste zorg te bieden.
Hiervoor volgen wij cursussen en nascholing om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Mocht u vragen hebben over de kliniek en/of onze werkwijze, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Rondleiding

Entree

entree dierenkliniek

Balie en wachtkamer

Wachttafel1Wachtkamer1

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de paraveterinair aan de balie. Hierna kunt u plaatsnemen in de gezellige wachtkamer onder het genot van een leuk tijdschrift en een kopje koffie of thee. Ook staan hier de weegschaal voor de wat grotere honden en de Royal Canin-displays met het dieetvoer voor honden en katten.
Spreekkamer 1
Spreekkamer 2

O.K. en röntgenruimte

dierenkliniek ok

Hier in de operatiekamer worden alle operaties uitgevoerd, zoals sterilisaties, castraties, verwijderen van bulten e.d. Hier staan ook verschillende bewakingsapparatuur zodat wij uw huisdier tijdens de narcose goed in de gaten kunnen houden.
Opname

Laboratorium

lab dierenkliniek

In ons laboratorium kunnen verschillende onderzoeken worden uitgevoerd zoals een standaard urineonderzoek, microscopisch onderzoek van bijvoorbeeld urine, ontlasting of huidafkrabsels. Maar ook kunnen wij hier bloed onderzoeken op veel voorkomende aandoeningen zoals nierproblemen, leverproblemen.
Helaas kunnen wij niet alle onderzoeken zelf doen. Daarom werken wij samen met verschillende laboratoria zowel in binnen- als buitenland om u en uw huisdier de beste zorg te kunnen bieden.