Team

Drs. Laura ten Berge

laura ten bergeHuisdieren:
Katten: Joost, Vinnie, Jazz, Beer, Maui, Muis en Mojo
Honden: Giant Alaskan Malamute Mack en Nikkie

Ik ben Laura ten Berge, 37 jaar. Ik ben in 2008 in Utrecht afgestudeerd als dierenarts. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest bij Dier- en Zorgcentrum Holland. Het merendeel van de week stond ik op Dierenkliniek Animo.
In augustus 2010 werd mij de mogelijkheid geboden om Animo over te nemen. Deze kans heb ik met twee handen aangepakt.
Met een verbouwing, huisstijlverandering en nieuw team staan wij geheel voor u en uw beestje klaar!
Zelf heb ik 8 katten (van de praktijk overgenomen: cyperse kater Joost van ongeveer 12 jaar oud) en om meer “adopties” te voorkomen 2 jonkies (Summer en Vinnie van nu alweer bijna 9 jaar oud). Ook heb ik een Britse Korthaar genaamd Jazz. En als laatste is er een intacte Maine Coon kater Boreas (Beer) bijgekomen. Mijn Kattenbescherming pleegkatten Maui en Muis zijn na een jaar weer teruggekomen en maar gebleven. Later is er ook een kitten Mojo blijven hangen.
Ook heeft mijn vriend een Jack Russell Sam van 16 jaar die regelmatig met mij mee gaat naar de praktijk.

Helaas hebben wij in 2020 afscheid moeten nemen van ouwe dibbes Sam en van onze Summer.

Samen hebben wij sinds 2015 een giant Alaskan Malamute Mack. Ook hier is in 2017 een tweede bijgekomen. Een teefje Nikkie.

Mijn hobbies zijn Taekwondo (helaas wat minder door de drukte), motorrijden, lezen, windsurfen en films/tv (fantasy/horror/sci-fi) kijken.
Sinds september 2014 ben ik een cursus aan het volgen voor kattengedragstherapeute. Dit heb ik altijd al willen doen.

 

 

Mej. Afroditi Arápi: Hoofd-Paraveterinair en Veterinair Voedingsconsulentemooi

Huisdieren:
Honden: Amerikaanse Bulldog Stitch

Mijn naam is Afroditi, 36 jaar in 2005 afgestudeerd als Paraveterinair op het Holland College te Maasland (tegenwoordig Lentiz genaamd)
Sindsdien ben ik werkzaam geweest in verschillende praktijken en heb hier bij Animo mijn plekje gevonden!

In november 2011 heb ik de cursus tot Veterinair voedingsconsulente met succes afgerond.
In het voorjaar van 2012 ben ik bedrijfsassessor geworden (dit houdt in dat ik bevoegd ben om als stagebegeleider praktijkexamens af te nemen).

Altijd al ben nteel ben ik al wel Kynologisch Instructeur. U kunt als nodig bij mij terecht voor privélessen en vragen over hondengedrag.

Het liefst loop ik in mijn vrije tijd door het bos of over het strand samen met mijn trouwe viervoeter Stitch.

 

Mej. Marcella Klaassen: Paraveterinair

Huisdieren: Katten Finn (poes, 2012) en Kit (kater, 2010).

Toen ik in 2012 mijn kat Finn kreeg, wist ik dat ik met dieren wilde gaan werken! Ik had de opleiding voor directiesecretaresse net afgerond, maar stond op dat moment niet te springen dat werkveld in te gaan. Ik ben opzoek gegaan en vond de opleiding Paraveterinair. Ik heb tijdens het tweede jaar stage gelopen bij Animo en daar dat schooljaar in 2015 mijn examen behaald. Ik mocht voor Afroditi haar eerste zwangerschapsverlof blijven werken om ervaring op te doen.

Helaas was er op dat moment nog geen ruimte voor een derde assistent, en het was me niet gelukt bij een andere praktijk een baan te vinden. Ik ging breder rondkijken en kwam als directiesecretaresse terecht bij het Grafisch Lyceum Rotterdam waar ik 3 schooljaren heb gewerkt. Ik heb het daar naar mijn zin gehad, maar merkte dat ik terug naar de dierenkliniek wilde! Na wat ervaring op te hebben gedaan bij een andere praktijk, hoorde ik dat ze bij Animo een derde assistent zochten. Dat moment heb ik meteen aangepakt, dus hier zijn we weer!

Sinds 2017 woon ik samen met mijn vriend in regio Rotterdam, waardoor ik er nog een kat bij heb gekregen. Mijn hobby’s zijn films/series kijken, fantasy en thriller boeken lezen. Ik ga graag de natuur in, en thuis knuffelen met mijn katten.

Mej. Jennifer Kamphuis: Baliemedewerker en dierenartsassistente in opleiding

Huisdieren:
Helaas was mijn moeder allergisch en hadden we zelf geen huisdieren maar in mijn omgeving heb ik wel altijd dieren om mij heen gehad.

Mijn naam is Jennifer Kamphuis en ik ben 24 jaar. Ik ben afgestudeerd voor dierverzorging niveau 2 in Maasland op het Lentiz college in 2014. Hierna ben ik een hele andere kant op gegaan qua opleiding en ben ik een cursus begonnen voor zwemonderwijzer. Na het halen van mijn diploma heb ik dit werk tot
februari 2019 gedaan, maar werken met dieren en diergeneeskunde is altijd blijven kriebelen. In 2019 ben ik daarom begonnen met een dierenartsassistente
opleiding.

Ik ben altijd gek op dieren geweest. Tijdens mijn stage op de middelbare school heb ik toen ook voor een dierenkliniek gekozen.
Dat was toen in 2010. Toen had Laura ten Berge net de praktijk overgenomen en was ik haar eerste stagaire. Al die jaren zijn we in contact gebleven omdat ik
het zo naar mijn zin had in deze periode. Tijdens een zwangerschapsverlof heb ik voor de paraveterinair mogen invallen en nu kreeg ik in 2019 de kans om mijn passie in deze
mooie praktijk door te zetten als “echte” werknemer. Zodra ik mijn opleiding heb afgerond, zou ik graag nog willen doorstuderen voor paraveterinair.

In mijn vrije tijd sport ik veel. Ik doe zelf aan Taekwondo op hoog niveau. En samen met mijn partner hebben wij een taekwondoschool.